Leibomen Geplant-en-Klaar!


Bomen en leibomen van Geplant-en-Klaar! 

Prijzen zijn alleen inclusief aanplant, het plaatsen van de bomen, zo u wil noemen aanplantservice, 40 liter potgrond twee boompalen(niet in plantgat maar apart geboord voor extra stevigheid). Garantie op het aanslaan van de boom. Bij dode boom kosteloos vervangen en dode boom afgevoerd. Bij twijfel na eerste groeiseizoen verlengde garantie. 

DE LEISTELLAGE  EN HET VERBINDEN VAN DE BOMEN AAN ELKAAR EN DE DAARBIJ TE GEBRUIKEN MATERIALEN ZIJN IN DE PRIJZEN INBEGREPEN.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij u bomen en leibomen door een professional te laten planten. Onze ervaring wijst uit dat de aanplant van bomen of leibomen nogal eens onderschat wordt. Waardoor het eindresultaat te wensen overlaat. Bomen te diep geplant om een hoogte verschil te overbruggen. Met als gevolg uitval van bomen. Verspringende bomen door hoogte verschil etc.

Ook het gebruikte materiaal bij het maken van de leiboom en de aanplant van de leiboom zouden voor het uiteindelijke resultaat en uw tevredenheid een aandachtspunt moeten zijn.

Te denken valt aan:
- dikte van de bamboe gebruikt om de schermen en etages te maken. (stokken lang 180cm en 210cm dikste zijde minimaal 18mm stokken 400cm dikste zijde minimaal 28mm)
- dikte van de palen en de lengte van de palen en aantal palen. (min. 6cm, 200cm lang, 2 palen)
- gebruikte boomband om de boom aan de palen te bevestigen. (autogordel 5cm breed)
 

Let u ook op de voorwaarden van andere aanbieders!?

Veelal wordt wel garantie aangeboden maar dan met deze voorwaarde:
 (Als u voor datumX aangeeft dat een boom niet is uitgelopen wordt deze tegen transportkosten op nieuw geleverd. Dit geldt alleen het eerste groeijaar en betreft alleen de bomen uit de volle grond en niet de bomen die in pot zijn geteeld. Deze regeling is er alleen als er bij de boom 2 boompalen, bevestigingsband en een watergeefslang zijn afgenomen. 
Dus als u al in aanmerking komt voor de garantie moet u echter wel de kilometervergoeding betalen en wordt de dode boom niet voor u afgevoerd en de nieuwe boom niet voor u geplant!

Let ook op wat er door andere aanbieders wordt verstaan onder aanplantservice / het aanplanten of plaatsen van de bomen dit staat meestal niet nader gespecificeerd vraag wat deze service precies inhoud anders staat u wellicht een teleurstelling te wachten. Het kan zijn dat de boom in de grond wordt gezet zonder de vereiste twee boompalen bevestigingsband en een waterslang U moet de boompalen bevestigingsband en een waterslang per boom bijbestellen (DUS GEEN GARANTIE als u dat niet heeft gedaan)

Zo ook bij het aanplanten / het laten plaatsen van leibomen dienen bij meerdere aanbieders de potgrond, palen bevestigingsband en de bevestigings materialen en de leistellage voor de leibomen apart te worden besteld.

En ten slotte laat u niet verleiden tot een doe-het-zelf boom/zelfbouw pakket: boom + rek en bindbuis

De vermelde prijzen in de webwinkels van derden zijn danook niet (altijd) 1op1 te vergelijken met de u gedane offerte door Geplant-en-Klaar! 

Een Leiboom is een levend produkt en geen Samsung-TV met een type-nummer waarvan op basis de prijs de keuze te bepalen is in een webshop