Leibomen Garantie


Leibomen- en bomengarantie

Op alle door Geplant-en-Klaar! aangeplantte / geplaatste bomen heeft u 100% groeigarantie op het aanslaan van de boom in het eerste groeiseizoen.

Dat wil zeggen wanneer de boom geen leven vertoond (geen blad) voor de eerst volgende november na aanplant, worden de bomen kosteloos vervangen. (Dus inclusief arbeid en het afvoeren van de te vervangen bomen).

Dat is Geplant-en-Klaar!


Let u ook op de voorwaarden van andere aanbieders!?
Veelal wordt wel garantie aangeboden maar dan met deze voorwaarde (Als u voor datumX aangeeft dat een boom niet is uitgelopen wordt deze tegen transportkosten op nieuw geleverd. Dit geldt alleen het eerste groeijaar en betreft alleen de bomen uit de volle grond en niet de bomen die in pot zijn geteeld. Deze regeling is er alleen als er bij de boom 2 boompalen, bevestigingsband en een watergeefslang zijn afgenomen.)  Dus als u al in aanmerking komt voor de garantie moet u echter wel de kilometervergoeding betalen en wordt de dode boom niet voor u afgevoerd en de nieuwe boom niet voor u geplant!

Let ook op wat er wordt verstaan onder aanplantservice/ het aanplanten of plaatsen van de bomen dit staat meestal niet nader gespecificeerd vraag wat deze service precies inhoud anders staat u wellicht een teleurstelling te wachten. Het kan zijn dat de boom in de grond wordt gezet zonder de vereiste twee boompalen bevestigingsband en een waterslang U moet de boompalen bevestigingsband en een waterslang per boom bijbestellen (DUS GEEN GARANTIEals u dat niet heeft gedaan)

Zo ook bij het aanplanten van leibomen dienen bij meerdere aanbieders de potgrond, palen bevestigingsband en de bevestigings materialen en de leistellage voor de leibomen apart te worden besteld.

Bomen en leibomen van Geplant-en-Klaar! 
Prijzen zijn alleen inclusief aanplant 40 liter potgrond twee boompalen(niet in plantgat maar apart geboord voor extra stevigheid). Garantie op het aanslaan van de boom. Bij dode boom kosteloos vervangen en dode boom afgevoerd. Bij twijfel na eerste groeiseizoen verlengde garantie. 

DE LEISTELLAGE  EN HET VERBINDEN VAN DE BOMEN AAN ELKAAR EN DE DAARBIJ TE GEBRUIKEN MATERIALEN ZIJN IN DE PRIJZEN INBEGREPEN.